Διακαμός ή Yakamos, το λαμπύρισμα δηλαδή των θαλάσσιων πλασμάτων στο νερό, ειδικά όταν τον ουρανό στολίζει ένα γεμάτο φεγγάρι. Η λάμψη αυτή αποτελεί έμπνευση για την μαγειρική ομάδα του εστιατορίου, new entry στο γαστρονομικό χάρτη στης Αμοργού που ήρθε για να μείνει. Ένα all day bar-restaurant που συνδυάζει ντόπια προιόντα με μοντέρνες τεχνικές σε πιάτα έκπληξη, για απαιτητικούς ουρανίσκους.
Οι αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει το team των επαγγελματιών chef που παρασκευάζουν τα συγκεκριμένα πιάτα προσφέρουν στους επισκέπτες μια πλούσια γευστική εμπειρία. Γεύσεις που ξεχωρίζουν όπως τα φρεσκομαγειρεμένα στριφτάρια με κόκκορα κοκκινιστό, μπεσαμέλ και θυμάρι, τα ραβιόλι με γέμιση τρούφας και μους ξυνομυζήθρας, τα κεμπαπάκια με μελιτζανοσαλάτα και αρωματισμένες πατάτες Νάξου, οι πρωτότυπες σαλάτες, τα φρέσκα ψάρια και τα αιγαιοπελαγίτικα θαλασσινά μαζί με την μοναδική συλλογή ελληνικών κρασιών δε θα αφήσουν κανέναν λάτρη του καλού φαγητού ασυγκίνητο. Ο καφές για το πρωί και τα κοκτέηλς για το βράδυ δε λείπουν από τις επιλογές του μενού. Απολαύστε κάθε γεύμα σας σε μια άκρως ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, μια ανάσα από τη θάλασσα και το γραφικό λιμάνι των Καταπόλων.
Και μπορεί να σας έλειψε αλλά ο Απρίλης είναι κοντά με το Yakamos πιστό στο ραντεβού του να σας υπόσχεται νέα γευστικά ταξίδια με την υπογραφή της ποιότητας που το χαρακτηρίζει, καθόλη τη διάρκεια της σεζόν του 2023.
Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τα social media της επιχείρησης για να ενημερώνεστε για τα νέα πιάτα, να μοιράζεστε τη Yakamos εμπειρία σας και να κερδίζετε στους διαγωνισμούς έκπληξη που ανεβαίνουν αποκλειστικά για σας.
https://www.facebook.com/Yakamos.amorgos
☎️+30 2285 072166
???? Katapola, Amorgos