Την παρουσίαση του πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο συγγραφέας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιώργος Πίττας, μαζί με τη σύζυγό του και γνωστή δημοσιογράφο Μπήλιω Τσουκαλά.
Σκοπός αυτής της παρουσίασης ήταν η ενημέρωση όλων των επιχειρηματιών του νησιού και των παραγωγών για την μεγάλη αξία του ελληνικού πρωινού. Είναι πολύ σημαντικό ο τουρίστας να γνωρίζει τον τόπο και τις παραδόσεις που έχει επιλέξει για τις πολύτιμες διακοπές του ακόμα και μέσα από το πρωινό του. Γιατί σημασία έχει, όχι μόνο να προβάλουμε τα όμορφα τοπία του νησιού μας, αλλά και τη ξεχωριστή γαστρονομία του. Με την υιοθέτηση του “Ελληνικού πρωινού” όλα τα ξενοδοχεία του νησιού μας μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στην ανάδειξη της Αμοργού σε δημοφιλή γαστρονομικό προορισμό.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμοργού Νικόλαος Φωστιέρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αιγιαλιτών κύριος Γιάννης Συνοδινός και πολλοί επιχειρηματίες του νησιού.
ρεπορτάζ & φωτογραφίες:Άντώνης Βεκρής