Στη Ρωσία ταξίδεψαν τα προϊόντα της εταιρείας Amorgion και συγκεκριμένα στην Μόσχα όπου και έγιναν δεκτά με μεγάλο ενθουσιασμό και ικανοποίηση από όλους όσους τα δοκίμασαν! Η γευσιγνωσία των ποτών ήταν μέρος της γαστρονομικής παρουσίασης, που έκανε η κυρία Ειρήνη Γιαννακοπούλου, συγγραφέας του βιβλίου “my Amorgos”, από το ξενοδοχείο Αιγιαλίς!Στην παρουσίαση της Αμοργού και της γαστρονομίας της, παρευρέθηκαν η ηγεσία του γραφείου του ΕΟΤ και της Ελληνικής Πρεσβείας της Μόσχας, Τουριστικοί πράκτορες, και δημοσιογράφοι!
Τους προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα από την Αμοργό όπως χταποδάκι, τυριά, ελιές, ταραμοσαλάτα, παστέλι, ξεροτήγανα και μεθυσμένα Αμοργιανά τα οποία συνόδεψαν με Ελληνικά κρασιά, ρακόμελο και ψημένη Ρακή Amorgion!
Παρών, ήταν και ο παραγωγός Stepan Obraztsov, ο οποίος έχει γυρίσει δύο ντοκυμαντέρ της Αμοργού για την Ρώσικη τηλεόραση, και μεταξύ άλλων, προβάλλει όλα τα προϊόντα Amorgion, στο αποστακτήριο της εταιρείας Amorgion στα Κατάπολα, όπου είχε πραγματοποιήσει και επίσκεψη.
Τα ντοκυμαντέρ, προβάλλονται αυτή την περίοδο σε ρωσόφωνα κανάλια, και ελπίζουμε στο άνοιγμα αυτής της τεράστιας αγοράς για την Αμοργό!